Nova vest
Fudbal

Subota, 14.07.2012.

21:27

Vilja: Jedva čekam kraj odmora

Napadač reprezentacije Španije i Barselone David Vilja rekao je da jedva čeka da istrči na teren nakon sedmomesečne pauze zbog loma noge.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ovog leta nestrpljivo čekam kraj odmora i ne mogu da dočekam da počnemo da radimo."

"Istovremeno, ovo je leto tokom kojeg sam najmanje uživao. Prošao sam lekarske preglede u Barseloni i srećan sam što ću uskoro opet moći da treniram zajedno sa ekipom", kazao je Vilja.

On je polomio nogu u decembru prošle godine na Svetskom klupskom prvenstvu u Japanu, a zbog toga je propustio nedavno završeno Evropsko prvenstvo na kojem je selekcija Španije odbranila titulu.

"Svi smo ponosni na nacionalni tim. Može da se igra i dobro i loše, ali uvek mora da se pokaže pravi karakter. Samo ovakva ekipa je bila u stanju da osvoji tri trofeja zaredom na velikim takmičenjima", ocenio je Vilja.

On je sa Španijom bio prvak sveta 2010, a dve godine pre toga učestvovao je u osvajanju titulu evropskog šampiona.

Vilja je sa 51 golom na 82 utakmice najbolji strelac u istoriji reprezentacije Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve