Nova vest
Fudbal

Subota, 14.07.2012.

19:00

Pobeda rezervista Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine pobedom su završili pripreme u Austriji pošto su u poslednjem meču pobedili austrijsku Vurmlu sa 2:0.

Izvor:

Autor:

Default images

Na ovoj utakmici trener Zagorčić šansu pružio igračima koji su u prethodna tri susreta imali manju minutažu.

Dobre partije prikazali su novajlija Holanđanin Seržinjo Grin, Bojan Nastić, Nebojša Kosović kao i strelac prvog gola Đorđe Šušnjar koji je zaslužan i za drugi pogodak jer je nad njim napravljen jednaesterac.

Vojvodina je povela već u trećem minutu kada je Deletića sa leve strane centrirao na peterac, a Šušnjar udarcem glavom savldao golmana Kocića. Drugi gol Novosađani su postigli u 77. minutu sa bele tačke.

Kosović je proigrao Šušnjara koga je golman oborio u šesnaestercu. Siguran realizator penala bio je upravo 17-godišnji Kosović.

Vojvodina u četvrtak 19. jula u Novom Sadu igra prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa litvanskom Suduvom.

Vurmla : Kocić, Grubmiler, Jilmaz, Keršner, Halkić, Sivrić, Milutinović, Lalović, Ašanin, Rajtmajer, Novak. Igrali su i: Lukić, Krumrov, Eder, Grudgruber i Prohaska
Vojvodina : Žakula (Kordić), Smiljanić, Nastić, Karan, milović, Grin, Moreira (Ivanić), Škuletić (Spremo), Deletić, Šušnjar, Bojović (Kosović)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve