Nova vest
Fudbal

Subota, 07.07.2012.

20:08

"Krasić može samo u top klubove"

Miloš Krasić napustiće Juventus samo ako dobije ponudu nekog većeg kluba iz Engleske, Španije ili Nemačke, rekao je njegov menadžer Dejan Joksimović.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"CSKA, Zenit i Anži? Nisam dobio nikakvu ponudu tokom prethodnih meseci, a to uključuje i Rusiju."

"Situacija je veoma jasna, a to je da Miloš ne želi da se vrati u Rusiju i da neće prihvatiti da igra u prvenstvima poput turskog. On će prihvatiti ponude samo iz top klubova iz Engleske, Španije ili Nemačke", rekao je Joksimović za portal Kalčomerkato.

Krasić je u Juventus došao na leto 2010. godine iz moskovskog CSKA za 15 miliona evra, ali nije mnogo igrao, posebno u drugoj sezoni u klubu kada je nastupio samo devet puta.

"Videli smo da Juventus nije hteo da ga proda kada su ga Inter i još nekoliko klubova iz Premijer lige Engleske želeli. Ostaće gde jeste, osim ako neki klub sličnog renomea ne dodje po njega", kazao je Joksimović.

Krasić je karijeru počeo u Vojvodini, a 2004. godine je prešao u CSKA. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 46 utakmica i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve