Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.07.2012.

15:57

Krunić: Možemo do dobrog rezultata

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da njegova ekipa na meču protiv Ordabasija iz Kazahstana može ostvariti povoljan rezultat ako igraci daju sve od sebe.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak u 17.30 časova na Gradskom stradionu u Jagodini.

"Ekipa Ordabasija je objektivno dobra, ali možemo da je prođemo. Međutim, imamo dve utakmice, jednu kod kuće, jednu na strani tako da zavisi od sutrašnjeg rezultata šta ćemo da uradimo."

"Biće teška utakmica i zbog toga što je jako toplo, ali smo spremni i na to. Igrači su svesni šta nam znači i šta donosi ta utakmica", rekao je Krunić.

On je kazao da je Ordabasi dobra ekipa i da nije za podcenjivanje.

"Oni su dobro organizovana ekipa i imaju veliki budžet, kupuju strance. Neće nam biti nimalo lako. Ne sme da nam se desi, kao što se nije desilo tokom celog prvenstva, da potcenimo protivnika. Ako svi damo sve od sebe nadam se da ćemo proći u drugo kolo kvalifikacija", kazao je Krunić i dodao da će utakmicu igrati oni igrači koji su izneli prošli deo Prvenstva.

"Lepo je učestvovali u Evropi. To je novo iskustvo i za mene, iako sam kao pomoćnik igrao dosta evropskih utakmica. Međutim, prvi put vodim neku evropsku utakmicu. Iako nemam iskustva, ovo će mi biti utakmica kao i svaka druga", rekao je on.

Krunić je istakao da utakmica protiv Ordabasija izaziva veliko interesovanje kod navijača i pozvao ih da dođu na meč, ne samo iz Jagodine, veći i cele Srbije, kako bi podržali taj klub.

Kapiten Jagodine Miloš Stojanović rekao je da su on i njegovi saigrači gledali utakmice Ordabasija i da znaju odakle preti najveća opasnost.

"Uz našu maksimalnu angažovanost i ako damo 100 odsto svojih mogućnosti moći ćemo da dođemo do povoljnog rezultata, a to je svaka naša pobeda bez primljenog gola", rekao je Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve