Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.07.2012.

22:15

Konte na saslušanju 13. jula

Trener Juventusa Antonio Konte biće 13. jula ispitivan u Fudbalskom savezu Italije zbog navodne umešanosti u nameštanje utakmica, preneli su italijanski mediji.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Konte, koji je prošle sezone predvodio Juventus do titule šampiona Italije, nalazi se pod istragom zbog navodnih malverzacija u sezoni 2010/2011. kada je trenirao Sijenu.

Bivši reprezentativac Italije našao se pod sumnjom posle svedočenja Filipa Karobija, koji je igrao u Sijeni dok je Konte bio trener.

Karobio će ponovo biti saslušan tri dana pre Kontea, dok će istog dana kad i trener Juventusa na ispitavanje doći i predsednik Sijene Masimo Mecaroma.

Na saslušanju će se, pored ostalih, naći i golman Napolija Morgan de Sanktis, trener tog kluba Valter Macari i napadač Juventusa Fabio Kvaljarela.

Tokom akcije italijanske policije i Fudbalskog saveza prošle godine je uhapšeno oko 50 osoba zbog umešanosti u nameštanje utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve