Nova vest
Fudbal

Subota, 16.06.2012.

14:44

Knežević: Za nastavak dominacije

Šampion Srbije Partizan predstavio je u subotu peto pojačanje za predstojeću sezonu, 20-godišnjeg napadača Filipa Kneževića.

Izvor:

Autor:

Default images

Talentovani fudbaler veruje da može da pomogne "crno-belima" da nastave dominaciju u Srbiji i osvoje šestu uzastopnu titulu prvaka.

"Sve je na meni, verujem da ću se od početka asistencijama i golovima odužiti za poverenje koje su mi ukazali crno-beli. Očekujem da klub osvoji šestu uzastopnu tutulu i nastavi da dominira u Srbiji", rekao je Knežević novinarima na stadionu Partizana.

Bivši igrač čačanskog Borca sa Partizanom je potpisao ugovor na četiri godine i nosiće dres sa brojem 77.

Na pitanje novinara da li je brži od saigrača iz mlade reprezentacije i novog klupskog druga Lazara Markovića, Knežević je rekao:

"Nadam se da se Lazar neće naljutiti, ali misim da sam bez lopte brži od njega. Inače on je moj najbolji drug iz mlade reprezentacije", naveo je Knežević.

Knežević je rođen 1991. godine u Kraljevu, za Borac je odigrao 78 utakmica i postigao četiri gola, a dres mlade reprezentacije nosio je šest puta.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da mu je drago što su se dvonedeljni pregovori sa Borcem završili na najbolji mogući način.

"Naša skauting služba je pratila Filipa prethodnih godinu dana i prepoznala njegove kvalitete. Nadam se da će brzo potvrditi zašto je doveden. Imaće pravog trenera i stručni štab, dobiće priliku da se pokaže na najbolji mogući način", rekao je Tumbaković.

Knežević će se odmah posle promocije priključiti ostatku ekipe, koja se od četvrtka nalazi na pripremama na Tari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve