Nova vest
Fudbal

Petak, 08.06.2012.

13:39

Šćepović: Zajedno do nove titule

Najnovije pojačanje Partizana Stefan Šćepović rekao je da se nada da će pomoći ’crno-belim’a da osvoje šestu uzastopnu šampionsku titulu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šćepović je takođe istakao da je srećan što je dobio priliku da ponovo igra sa mlađim bratom Markom.

„Zadovoljstvo je što sam se vratio u klub za koji navijam od malih nogu. Vrerujem da ću opravdati poverenje ljudi koji su me doveli. Srećan sam, iako sam se među ’crno-bele’ vratio okolnim putem i nadam se da ću pomoći ekipi da dođe do šampionske titule“, rekao je Šćepović.

Šćepović je potpisao ugovor na dve godine, a zanimljivo je da će u istom danu kada se obavezao ’crno-belima’, staviti potpis i kod matičar, jer se u petak ženi.

Drago mi je da ću igrati u istoj ekipi sa bratom, verujem da ovaj Partizan može dosta da uradi. U timu ima mnogo mladih igrača, ali su svi veoma talentovani i verujem da će pokazati šta znaju“, naveo je Šćepović.

Prošlog leta Šćepović je bio na meti Partizanovog večitog rivala Crvene zvezde.

U tom periodu je bilo više ponuda iz različitih zemalja, spominjala se opcija da odem na drugu stranu Topčiderskog brda, ali sada sam potpisao za klub koji volim i ono što je bilo treba da ostane iza nas“, dodao je Šćepović.

Sportski direktor Partzana Ljubiša Tumbaković rekao je da mu je drago jer su Šćepovići nastavili tradiciju igranja u Humskoj.

Veliko mi je zadovoljstvo što je u klub dosao sin mog bivšeg igrača i što se nastavlja tradicija porodice Šćepović u Partizanu. Ponikao je u našoj školi, ali ga je put odveo u Evropu. Došao je u pravi klub, verujem da može da napreduje i pomogne ’crno-belima’“, rekao je Tumbaković.

Šćepović je do sada nastupao za OFK Beograd, Mladi Radnik i Sopot, dok je u inostranstvu igrao za Sampdoriju, Briž, Kortejk i Hapoel, gde je prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao 13 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve