Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.06.2012.

18:36

Ivanović: Borozan nije moj agent

Srpski reprezentativac demantovao je da je Vlado Borozan njegov agent i da nema pravo da daje izjave medijima u njegovo ime.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poslednjih nedelja bilo je dosta spekulacije gde će Ivanović nastaviti karijeru, a Borozan je izjabio za Radio CRC da srpski defanzivac neće napustiti "Stamford Bridž".

"Video sam u medijima da agent Vlada Borozan izjavljuje svašta u moje ime. On nije moj agent i nema pravo da bilo šta saopštava u moje ime", rekao je Ivanović za "Sky Sports".

Kapiten Srbije je pre četiri godine stigao u Čelsi iz moskovske Lokomotive i od tada je standardan član novog šampiona Evrope, iako često menja pozicije u odbrani (desni bek i štoper).

U poslednje vreme spekulisalo se da ga želi Real Madrid, a u igri su još neka imena (Inter, Napoli...).

"Videćemo šta će biti, ali šta god da se dogodi to je između Čelsija, mojih predstavnika i mene, sada sam ponosni igrač Čelsija. Imam još četiri godine ugovora, upravo sam osvojio Ligu šampiona, postao sam kapiten reprezentacije Srbije, a sada se spremam za odmor sa porodicom kako bih napunio baterije i spremio se za sledeću sezonu", istakao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve