Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.06.2012.

17:28

Rednap još čeka novi ugovor

Menadžer Totenhema Heri Rednap javno je, između redova, upozorio predsednika Danijela Levija kako bi bio red da mu klub ponudi novi ugovor, ako misle da vredi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Rednap je od 2008. godine u Totenhemu sa kojim su mu najveći uspeli finale Liga kupa 2009. i plasman u Ligu šampiona protekle sezone.

"Ne brinem za vlastitu sigurnost, nije to problem. Ali, igrači znaju da mi je ostala još jedna godina, mogli bi da počnu da razmišljaju na način: "Možda neće biti ovde sledeće godine". U tome je problem", objasnio je Rednap.

"Ako u klubu imate igrača koga cenite, nećete pustiti da uđe u poslednju godinu svog ugovora. Ista logika važi i za menadžera. Ako u klubu misle da sam dobar menadžer, onda bi trebalo da mi ponude novi ugovor. Ako Danijel Levi smatra da nisam vredan novog ugovora, onda ja tu ne mogu ništa da učiniti", jasan je Rednap.

Totenhem je preotekle sezone bio četvrti u Premijer ligi, ali će zbog Čelsija koji je osvojio Ligu šampiona da igra u Ligi Evrope u sledećoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve