Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.06.2012.

13:41

"Zvezdin prioritet su njena deca"

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović rekao je povodom produžavanja ugovora sa Spajićem i Stojkovićem da su prioritet kluba njegova deca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Prioritet FK Crvena zvezda su njena deca. Filip (Stojković) je sa klubom više od godinu dana i na preporuku (Roberta) Prosinečkog produžio je ugovor", rekao je Stefanović novinarima u prostorijama kluba.

On je rekao da je Spajić ponikao u Zvezdi i da se u klub vraća sa pozajmice Sopotu.

"Uroš Spajić produžava trogodišnji ugovor kao kvalitetan i kompletan igrač koji će konkurisati za mesto u timu", dodao je Stefanović.

On je ocenio i da je na igračima odgovornost za njihove buduće nastupe.

"Na njima je odgovornost. Gledamo na njih kao na pojačanja i samo od njih zavisi kada će i koliko igrati", rekao je sekretar crveno-belih.

Uroš Spajić je pre potpisivanja ugovora naveo da želi da se dokaže u timu koji trenira legenda Zvezde.

"Srećan sam što sam dobio šansu da se dokažem legendi kluba Robertu Prosinečkom", kaže Spajić.

Desni bek Filip Stojković optimista je u pogledu svoje budućnosti u Zvezdi.

„Sa prvim timom treniram već godinu, godinu i po. Na moju žalost, u trenucima kada mi se otvorio prostor da igram u protekloj polusezoni, nisam, jer me je u tome sprečila povreda. Sad me čeka novo dokazivanje da se izborim za mesto pored Mike, Veše i Lukovića, koji je takođe nedavno potpisao profesionalni ugovor. Optimista sam i verujem da se radom sve može postići“.

Oba fudbalera produžili su saradnju na još tri godine sa Zvezdom, a kao omladinske reprezentativce prvi izazovi ih očekuju početkom jula na Evropskom prvenstvu u Estoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve