Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2012.

23:42

Nemci dobili Izrael, Grci Jermeniju

U četvrtak veče su odigrane samo tri prijateljske utakmice, a pored Francuske nad Srbijom, pobede su ostvarili još Nemačka i Grčka.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nemci su brzo preboleli debakl od Švajcarske (5:3) i sa 2:0 savladali pomalo neočekivanog rivala Izrael. Strelci su bili Mario Gomes u prvom i Andre Šurle u drugom poluvremenu.

Minimalnu pobedu Grčka je ostvarila protiv selekcije Jermenije. Jedini gol postigao je Kirjakos Papadopulos u 23. minutu.

Joakim Lev je napravio nekoliko izmena u timu u odnosu na meč u Bazelu, nije bilo Humelsa, Gecea, Klosea, dok je na golu ponovo bio Nijer, uz Lama, Krosa, Milera i Gomesa.

Upravo je napadač španske krvi doneo prednost "pancerima" pet minuta pre kraja poluvremana zakucavši loptu pod prečku posle lepe akcije i asistencije Milera.

Nemačka je dominirala ceo meč i konstantno pretila golu Izraelaca, ali je bunker rivala odolevao, sve do finiša meča kada je Šurle poslao projektil sa oko 25 metara i prelepim golom potvrdio pobedu.



Prijateljske utakmice:
Grčka – Jermenija 1:0
Papadopulos 23
Nemačka – Izrael 2:0
Gomes 40, Šurle 82
Francuska – Srbija 2:0
SAD – Brazil 1:4

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve