Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.05.2012.

21:54

EP: Ukrajinci deklasirali Estoniju

Koorganizator predstojećeg Evropskog prvenstva, selekcija Ukrajine pobedila je Estoniju sa 4:0 (3:0) u prijateljskom meču.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ukrajinci su već u prvom poluvremenu postigli tri gola (Jermolenko, Husev, Voronjin), a u nastavku samo potvrdili trijumf (Milevski).

Oleg Blohin je izveo tim u ofanzivnoj formaciji 3-4-3, što je malo čudno s ozbirom da će Ukrajina na EP igrati protiv Engleske, Francuske i Švedske.

U svakom slučaju, sjajna i efikasna igra, te ubedljiva će svakako da povećaju samopouzdanje domaćina koga očekuje težak posao u jednoj od najtežih grupa na EURO 2012.

U drugom poluvremenu igrao je i veteran Andrij Ševčenko koji je namestio četvrti gol Milevskom, pa će vrlo verovatno blistavu karijeru moći da okonča na Evropskom prvenstvu u domovini.

Ukrajina (3-4-3): Pjatov – Selin, Kačeridi, Husev (Butko 63') – Jermolenko (Ševčenko 46'), Timoščuk, Mihalik (Rakitski 46'), Konopljanka – Nazarenko (Seleznjov 54'), Dević (Milevski 45'), Voronjin (Alijev 46').

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve