Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.05.2012.

19:14

Konte u Juventusu do 2015. godine

Trener Juventusa Antonio Konte produžio je ugovor sa tim italijanskim klubom do 30. juna 2015. godine.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Kako se navodi u saopštenju Juventusa, klub je želeo da se oduži treneru za osvajanje titule šampiona Italije u prvoj sezoni na klupi "stare dame". Konte je Juventus preuzeo prošlog leta, a prethodno je trenirao Sijenu, Atalantu, Bari i Areco.

"Ovo je očigledno veliki dan jer se nakon godinu dana rada moj san nastavlja. Ponosan sam i srećan i ovo me definitino podstiče da napravimo nešto više. Namere kluba su bile jasne u maju prošle godine, želeli su da naprave projekat da Juventus vrate tamo gde je bio u prošlosti", rekao je Konte na konferenciji za medije.

"Uspeli smo da osvojimo ligu ove sezone, a sledeće ćemo imati novi izazov u Evropi gde ćemo morati da konsolidujemo ono što smo dobro uradili ove godine", dodao je Konte.

Ovaj 42-godišnji trener je veći deo igračke karijere proveo u Juventusu, za koji je odigrao 419 ligaških utakmica i postigao 44 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve