Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.05.2012.

18:45

Tragičari Minhena se leče u Monaku

Igrači Bajerna koji igraju za nemačku reprezentaciju svoje pripreme za Evropsko prvenstvo počeće na trci za Veliku nagradu Monaka Formule 1.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pomoćni trener ‘pancera’ Hansi Flik rekao je da igrači koji su prošle subote igrali za Bajern u finalu Lige šampiona i izgubili od Čelsija posle penala, neće igrati na prijateljskom meču sa Švajcarskom, u subotu u Bazelu, ali da će se pridružiti ostalim igračima na trci, koja je na programu u nedelju.

U nedelju, svi zajedno ćemo otići na trku Formule 1 u Monte Karlu. To će biti dobar način za igrače Bajerna da počnu pripreme”, rekao je Flik.

Nemački fudbaleri, inače, prvi deo priprema za predstojeći šampionat obavljaju na jugu Francuske, a pre nekoliko dana su ih tamo posetili vozači Mercedesa i ujedno sunarodnici Mihael Šumaher i Niko Rozberg. Fudbaleri su tu priliku iskoristili da se okušaju za volanom jednog od novijih Mercedesovih modela, dok su Šumaher i Rozberg odigrali partiju fudbala sa izabranicima selektora Joakima Leva.

Zanimljivo je da je jedan od sponzora Zaubera u Formuli 1 fudbalski klub Čelsi, pa svi znaju koji će sigurno boks u nedelju izbegavati fudbaleri Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve