Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.05.2012.

22:02

Henes: Hejnkes ostaje u Bajernu

Predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes rekao je za "Bild" da trener Jup Hejnkes ostaje na klupi Bavaraca "ma šta da se desi".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Zašto bi otišao, on ima ugovor. Hejnkes ostaje u Bajernu šta god da se desi", izjavio je Henes, iako se u nastavak saradnje sa 67-godišnjim trenerom otvoreno sumnjalo u komentarima po završetku sezone u kojoj slavni nemački klub nije osvojio nijedan trofej.

"Imam ugovor do 2013. Ako se bilo šta promeni, bićete obavešteni", poručio je Hejnkes novinarima.

Pre nekoliko nedelja direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige je nagovestio da će Hejnkesu, koji je prošle godine po treći put imenovan za šefa stručnog štaba, biti ponuđen produžetak saradnje.

Međutim, klub je u međuvremenu ubedljivo poražen u finalu nacionalnog kupa od šampiona Borusije Dortmund (5:2), da bi u subotu kod kuće na "Alijanc Areni" izgubio u finalu Lige šampiona od Čelsija nakon izvođenja penala.

Bajern je sezonu u Bundesligi završio sa osam bodova zaostatka za Borusijom, koja je odbranila titulu i osvojila "duplu krunu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve