Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.05.2012.

12:26

Tumbaković: Nema konkretnih ponuda

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da taj klub još nema konkretnu ponudu ni za jednog fudbalera.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Aktivno učestvujem u prodaji igrača i imamo okviran plan koga treba da prodamo, međutim, nemamo konkretnu ponudu ni za jednog igrača", rekao je Tumbaković novinarima u Beogradu.

On je naveo da želi da se Partizan pojača najkvalitetnijim srpskim fudbalerima.

"Želja je da s najkvalitetnijim igračima iz naše zemlje pojačamo Partizan. To od mnogo čega zavisi, jer još nismo definisali budžet", naveo je Tumbaković.

On je dodao da novi fudbaler Partizana Branko Pauljević poseduje vanserijske osobine za poziciju desnog beka.

"Ljudi u Partizanu su prethodnih nekoliko meseci temeljno pratili Pauljevićeve igre i po svim kriterijumima on je pravo pojačanje. Njegove osobine su vanserijske. Nadam se da će igrama ostaviti dobar utisak i postati reprezentativac Srbije", kaže Tumbaković.

Partizan na poziciji desnog beka već ima Nikolu Aksentijevića i Aleksandra Miljkovića, ali je Tumbaković istakao da za sve njih ima mesta u klubu.

"Kada su u pitanju dobri igrači, nikada ne postoji višak. Za dobrog, brzog i spremnog igrača uvek ima mesta", istakao je sportski direktor crno-belih.

Na pitanje novinara do kada će mladi napadač Lazar Marković ostati u Partizanu, Tumbaković je odgovorio "do daljeg" i dodao da ’crno-beli’ nisu poslali ponude za fudbalera Burse Prinsa Tejga i igrača Vojvodine Abubakara Oumarua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve