Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.05.2012.

15:34

Grant: Odlazim iz privatnih razloga

Trener Partizana Avram Grant potvrdio je da će na kraju sezone napustiti klub, ali nije hteo da otkriva privatne razloge zbog kojih je doneo takvu odluku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Tužan sam, ali takav je život. Svi treba da gledamo napred, u budućnost, i klub, i navijači, i ja. Prošle nedelje sam doneo odluku da iskoristim klauzulu iz ugovora i odem“, rekao je Grant.

Izraelski stručnjak je pojasnio i da je ranije imao slične klauzule, uz objašnjenje da je ona postojala, jer nije dobro poznavao zemlju i ligu u koju dolazi.

Iz privatnih razloga odlučio sam se za ovu opciju. Moj plan bio je da ostanem duže, ali, uvek se u životu desi nešto neplanirano. Detalje bih zadržao za sebe“, dodao je Grant.

Grant je rekao da ne zna ko će da bude njegov naslednik, ali pretpostavlja se da će to biti Vladimir Vermezović. Grant je demantovao pisanje srpskih medija da u petak putuje u Minhen na pregovore sa novim poslodovcima, već, kako je naveo, ide da vidi prijatelje iz Čelsija.

U petak imam slobodan dan i biću sa prijateljima iz Čelsija. Međutim, neću ostati na finalu Lige šampiona, jer u nedelju imamo poslednju utakmicu u sezoni“, naglasio je Grant.

Grant je istakao da će poneti lepe uspomene iz Beograda, uprkos činjenici da mu navijači nisu priredili topao doček.

Vaspitan sam tako da uvek gledam samo pozitivne stvari. Odavde nosim sjajne uspomene, normalno je da su navijači bili razočarani posle poraza u derbijima, ali su i tada ostali uz nas. Uvek ću biti tu da pomognem Partizanu, gde god se nalazio. To je tako u fudbalu, igrači i treneri odlaze, a klub koji je iznad svih ostaje da živi“, zaključio je Grant.

Partizan u poslednjem kolu Jelen Superlige Srbije igra protiv Metalca, kada će i proslaviti petu uzastopnu šampionsku titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve