Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.05.2012.

14:22

Borha: Shvatili da smo najbolji

Fudbaler Crvene zvezde Kristijan Borha rekao je da je verovao da će se situacija u klubu promeniti, a da je pravi pokazatelj toga osvajanje Kupa Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ su u sredu osvojili 24. trofej u Kupu u istoriji kluba, pobedom nad Borcem u Kruševcu sa 2:0, a upravo Borha je bio strelac drugog gola.

„Znao sam da će sve krenuti na bolje, moralo je da bude tako. Sada je u ekipi mnogo bolja atmosfera nego ranije, svi smo veliki prijatelji i to je mnogo doprinelo i rezultatima“, rekao je Borha.

Zdrav odnos među saigračima je neophodan za uspeh kluba. Dodatno su nam povećale samopouzdanje i tri uzastopne pobede nad večitim rivalom i mnogo sam srećan i zbog gola koji sam postigao na Partizanovom stadionu, taj bih definitivno mogao da svrstam u omiljene. Ostvarili smo svoj cilj sa početka proleća, osvojili smo Kup i svi smo izuzetno zadovoljni, bio nam je potreban bar jedan trofej kako bismo shvatili da nemamo čega da se plašimo, i da smo bolji. Bilo mi je neobično kada sam tek došao ovde i kada sam video da se Zvezdini igrači plaše večitog rivala. Sada je sve drugačije, oni se plaše nas i sledeće sezone će sigurno biti neizvesna trka za titulu prvaka države“, dodao je Borha.

Borhi ugovor o pozajmici ističe u decembru, a iako obe strane ističu želju za produžetkom saradnje, rano je pričati o tome.

Mislim da je u klubu komentarisano nešto o tome, kažu da bi voleli da ostanem ovde. Ne bih se bunio, zavoleo sam Zvezdu i Beograd. Ništa još nije sigurno, videćemo kad mi istekne ugovor. Rano je pričati o bilo čemu. Bitno je samo da većina igrača ostane u ekipi, da bismo imali više šanse za dva trofeja u sledećoj sezoni“, naglasio je Borha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve