Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2012.

13:52

Šimić za B92: Za Partizan i Srbiju

U ponedeljak su proglašeni najbilji pojedinci i najbolji tim protekle sezone u Jelen Superligi, a najbolji golman je čuvar mreže Jagodine Marko Šimić.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Rođeni Valjevac koji je branio za sve mlade selekcije Hrvatske, počastvovan je nagradom koju je dobio, a za B92 je istakao da bi voleo da brani za Partizan i Srbiju.

"Bio sam iznenađen kada sam čuo da su treneri mene izabrali za najboljeg golmana. Jagodina je dobro igrala i zaslužila mesto u Evropi, pa i ja kao deo tog tima ovu nagradu", istakao je Šimić.

Poslednjih dana spekuliše se da će on karijeru da nastavi u Parizanu.

"Nadam se da će se to desiti. Nekoliko timova je u igri, pregovori su počeli, a najverovatnije će to biti Partizan", istakao je za B92 26-godišnji Šimić koji je naravno i kandidat za reprezentativni dres.

"Rođen sam u ovoj zemlji, naravno da bih vodeo da branim za Srbiju, kao i za Partizan", potvrdio je Šimić koji je jedan od retkih igrača u najboljem timu JSL, a da nije član Partizana ili Crvene zvezde.

"Partizan i Zvezda su najbolji timovi u našoj zemlji i normalno je da većina igrača u najboljem timu bude iz njihovih redova. Ali svi mi ostali smo potpuno zalužili ovo mesto", dodao je Šimić.

Šimić je karijeru počeo u mladjim kategorijama zagrebačkog Dinama, a potom je branio za Sesvete i ekipu ZET iz glavnog grada Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve