Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.05.2012.

11:09

Karadžić: Sa Mihajlovićem u utorak

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je da će nacionalni tim najverovatnije u utorak rešiti pitanje novog selektora.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Mihajlović će sutra doputovati u Beograd zbog finalne utakmice Kupa Srbije. To je dan kada bi trebalo da se završe razgovori", potvrdio je Karadžić.

"Problem je i dalje dvojno oporezivanje, nadam se ćemo sutra dobiti mišljenje Mihajlovićevih menadžera i advokata i da će taj problem biti rešen u Italiji", rekao je Karadžić u Novoj Pazovi.

U "Kući fudbala" počela je obuka redara i policijskih službenika po standardima UEFA, a Karadžić je rekao da problem nasilja u sportu ne može da rešava samo FSS, već da bi trebalo da budu uključeni i drugi činioci.

"Ovo je problem celog društva na kojem radimo godinu dana, što se možda ne vidi u javnosti, ali Saveti za borbu protiv nasilja zasedaju redovno. Tražimo rešenja. Mislim da suspendovanje stadiona i novčane kazne ne daju rezultate. U rešavanje problema nasilja na stadionima moraju da se uključe i uprave klubova", istakao je Karadžić u Novoj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve