Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2012.

09:50

Ljajić trenira sa Novim Pazarom

Fudbaler Fiorentine Adem Ljajić od nedelje će trenirati sa igračima Novog Pazara kako bi održao formu za prijateljske mečeve reprezentacije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srpski reprezentativac je udaljen iz prvog tima Fiorentine posle incidenta i sukoba sa sada već bivšim trenerom Delijom Rosijem pre desetak dana.

Do incidenta je došlo na utakmici sa Novarom, kada je pošto ga je Rosi izveo iz igre Ljajić ironično aplaudirao i nešto dobacio treneru, koji je potom nasrnuo na njega i počeo da ga udara pesnicama.

Fiorentina je tada otpustila Rosija, a Ljajića suspendovala do kraja sezone, ali pošto je dobio poziv Siniše Mihajlovića za tri prijateljska meča krajem maja i početkom juna, a ne može da trenira sa timom, mladi fudbaler se vratio u rodni grad. Za sada je sigurno da će u narednom periodu trenirati sa Pazarcima, a njegova dalja sudbina biće poznata narednog meseca i gotovo je izvesno da će napustiti Italiju.

Poslednjih meseci za Ljajića su interesovanje, između ostalih, pokazali Arsenal i Borusija iz Dortmunda, a koji god klub ga bude želeo moraće da izdvoji nekoliko miliona za njegov transfer. Ljajić je Fiorentinu, kada je prelazio iz Partzana, koštao skoro osam miliona evra, a još nije poznato koliko ‘viola’ traži za njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve