Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.04.2012.

23:44

Ferguson: Siti meč kao svaki drugi

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson izjavio je da je predstojeći derbi sa Sitijem za njega obična utakmica, vredna tri boda.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Za mene je to obična prvenstvena utakmica koja vredi tri boda. Ali, znam stvarno mnogo, mnogo ljudi kojima je to sve samo ne obična utakmica. Za mnoge navijače ovo je skoro sudbonosna utakmica i dali bi sve da njihov tim dobije. Znam samo da će mnogi u utorak ujutro otići na posao ili oduševljeni ili totalno neraspoloženi".

Legendarni Škot, koji je sa Junajtedom osvojio 12 titula u Premijer ligi, ističe da se mančsterski derbi može nazvati ""derbijem svih derbija".

"Mnogo toga se poklopilo, igraju gradski rivali, odlučuje se o šampionu. Ukoliko Siti pobedi, oni će najverovatnije postati prvaci, ako mi uzmemo bod, onda smo mi favoriti za pehar".

On je iskoristio priliku da pohvali kolegu Roberta Mančinija.

"Napravio je veliki pomak u igri Sitija, čeka ga utakmica u kojoj može da osvoji titulu, u igri je, a to je za svaku pohvalu".

Derbi 36. kola Premijer lige izmedju Sitija i Junajteda igra se u ponedeljak od 21 sat na Itihad stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve