Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.04.2012.

20:01

Di Mateo: "I mene su iznenadili"

Menadžer Čelsija Roberto di Mateo izjavio je posle trijumfa nad KPR-om (6:1), u kojem je Fernando Tores dao tri gola, da je zadovoljan igrama Španca.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Oduvek sam bio zadovoljan njegovim doprinosom. On radi veoma naporno za ekipu, imao je nekoliko asistencija... Nije važno ko daje golove, ali zadovoljan sam zbog njegovog het-trika, biće to dobro za njegovo samopouzdanje. Ipak, mi funkcionišemo kao tim“, rekao je italijanski stručnjak.

„Posle meča u Ligi šampiona uvek je teško koncentrisati se na sledeći ligaški meč, zato sam veoma zadovoljan načinom na koji smo igrali. Moram da kažem da su igrači pomalo i mene iznenadili. Svi igrači u našoj ekipi jednako su važni, uspeli smo da pobedimo uprkos neobičnoj postavci u odbrani (Fereira, Kol, Teri, Bosingva)“, dodao je Di Mateo.

Čelsi je trenutno šesti na tabeli Premijer lige sa 61 bodom, jednim manje od Totenhema i Njukasla sa kojima se bori za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve