Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.04.2012.

16:37

Magat: Raul najbolji stranac

Trener Volfsburga Feliks Magat izjavio je da je napadač Šalkea Raul najbolji strani fudbaler koji je igrao u Bundesligi, stavivši ga ispred Robena i Riberija.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Upravo Magat je bio taj koji je u leto 2010. doveo Španca u Šalke iz Real Madrida.

„Po mom mišljenju boljeg stranca u Bundesligi nema. Ako bi hteli da ga uporedite sa Riberijem ili Robenom, ne možete, on je sasvim drugi nivo“, rekao je Magat.

Trener Volfsburga je istakao da je dovođenje legende Real Mardida u klub iz Gelzenkirhena jedan od najvećih uspeha u njegovoj karijeri.

Raul je jedan od retkih fudbalera koji još uvek prati šta se dešava oko njega na terenu. Zato mu i nije potrebna brzina, on je uvek korak ispred protivnika “, dodao je Magat.

34-godišnji Španac ranije je najavio da će po završetku sezone otići iz kluba i da će novi aganžman potražiti izvan Evrope.

Utakmica sa Hertom koja je odigrana u subotu bila je poslednja za Raula u dresu Šalkea, a iskusni napadač uspeo je na njoj da se upiše u listu strelaca, postigavši treći gol u 84. minutu susreta.

Raul je za dve godine, koliko je proveo u klubu iz Gilzenkirhena, odigrao 65 utakmica i postigao 28 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve