Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

18:20

Ivanović: "Fudbal je kao život"

Defanzivac Čelsija i reprezentativac Srbije Branislav Ivanović ne želi da gleda nazad i razmišlja o žutom kartonu zbog koga neće igrati u finalu Lige šampiona.

Izvor:

Autor:

Default images

Ivanović je odlično igrao u polufinalnim utakmicama sa Barselonom, a posle isključenja kapitena Džona Terija se prebacio sa pozicije desnog beka na mesto štopera. Srpski fudbaler je dobio žuti karton u 48. minutu pošto je protestvovao kod sudije Kašai posle dosuđenog penala za Barselonu.

"Liga šampiona i fudbal su kao život. Ne možeš da vratiš vreme i ne treba gledati unazad već treba gledati napred", rekao je Ivanović.

Srpki reprezentativac smatra da je Čelsi zasluženo stigao do finala Lige šampiona.

"Mislim da imamo sjajne igrače i dobar tim. To je razlog zašto smo stigli do finala. Igrali smo kao grupa i verovali u pobedu. Malo ljudi je verovalo da mi možemo stići do finala, ali mi smo verovali. Srećan sam jer će Čelsi boriti za trofej".

Ivanović je prokomentarisao situaciju kada je dobio žuti karton.

"Nisam očekivao da će mi sudija pokazati žuti karton, a nisam ni znao da sam u opasnoj zoni i da neću igrati u finalu ako dobijem žuti karton".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve