Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

17:14

Teri može da podigne trofej LŠ

Kapiten Čelsija Džon Teri moći će da podigne trofej Lige šampiona ukoliko ‘plavci’ pobede Bajern u finalu elitnog takmičenja 19. maja u Minhenu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Engleski defanzivac zbog suspenzije neće moći da igra na “Alijanc areni” zbog crvenog kartona koji je dobio u revanš meču polufinala protiv Barselone na “Nou kampu”.

Teri je isključen u prvom poluvremenu meča završenog rezultatom 2:2, zahvaljujući kojem je Čelsi ukupno sa 3:2 eliminisao branioca titule.

Ipak, iako će finalni meč gledati sa tribina “Alijanc arene”, Evropska fudbalska unija potvrdila je u četvrtak popodne da će Teri moći da dođe na teren posle meča.

Ukoliko Čelsi osvoji Ligu šampiona, Džon Teri će biti u prilici da podigne trofej i dobije svoju medalju”, kaže se u saopštenju UEFA.

Pored Terija, finalni meč propustiće i Branislav Ivanović, Raul Meiraleš i Ramireš, zbog parnih žutih kartona. Za Bajern neće igrati David Alba, Holger Badštuber i Luiz Gustavo, iako je FIFPro zatražio od UEFA da razmotri da tim igračima dozvole da se nađu na terenu “Alijanc arene”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve