Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.04.2012.

11:58

Čelsi tera Di Matea da čeka

Menadžer Čelsija Roberto Di Mateo moraće da sačeka do kraja sezone da bi saznao da li će ostati na klupi ‘plavaca’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Londonski tim počeo je da beleži značajno bolje rezultate od kada je Di Mateo zamenio Andrea Viljas-Boaša, ali na privremenoj osnovi, a sve je kulminiralo ukupnim trijumfom od 3:2 nad Barselonom i plasmanom u finale Lige šampiona, u kojem će 19. maja igrati protiv Bajerna.

Na 15 utakmica, na koliko je italijanski stručnjak, inače bivši igrač Čelsija, vodio ‘plavce’, tim je ostvario deset pobeda, četiri remija i samo jedan poraz. Ipak, i pored tih rezultata, izvršni direktor Čelsija Ron Gurlej je negirao mogućnost da Di Mateo uskoro dobije stalni ugovor, i istakao da vlasnik kluba Roman Abramovič i tehnički direktor Majkl Emenalo razmatraju i druge opcije.

Sačekaćemo do kraja sezone da bismo doneli odluku. Robi je uradio neverovatan posao, ali se držimo svojih odluka. Ne želimo da nekome stvarmao dodatan pritisak, već je dovoljno veliki. Rekli smo već da ćemo napraviti analizu svega na kraju sezone i povodom toga se ništa nije promenilo. Videćemo kako će proći naredne utakmice pa ćemo tada sesti, kao što je i ranije bilo planirano”, rekao je Gurlej.

Di Mateo sigurno ima veliku podršku igrača Čelsija, što je potvrdio i srpski defanzivac Branislav Ivanović.

On je sve promenio. Dao nam je podršku, poverenje, i ja mislim da je on sjajan. Imamo dobar odnos i postižemo dobre rezultate”, istakao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve