Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2012.

20:31

Mariner sudi mančesterski derbi

Mnogo su kritika dobile sudije u Premijer ligi, a s obzirom da će mančesterski derbi u ponedeljak možda i da odluči šampiona, sve oči biće uprte u arbitre.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pravdu na "Itihadu" drugoplasiranom Mančester sitiju i tri boda boljem Mančester junajtedu deliće 41-godišnji sudije iz Šeldona Andre Mariner.

Siti ima tri boda manje od Junajteda, ali i superiornu gol razliku, pa bi ga pobeda vratila na prvo mesto, dva kola pre kraja šampionata.

Mariner je ove sezone tri puta sudio Mančester junajredu, sva tri puta na gostovanjima, dok će mu biti prvi put da deli pravdu Sitiju. Tokom sezone je pokazao 27 žutih kartona domaćim timovima, ali ne i crvene. Goste je "častio" sa 41 žutim kartonom i čak pet crvenih.

On je Junajtedu sudio u septembru u pobedi nad Boltonom od 5:0, te u oktobru kada je Junajted remizirao kod Liverpula 1:1. Tada se dogodio rasistički incident između Patrisa Evre i Luisa Suaresa zbog kojeg je FA suspendovala Urugvajca osam mečeva. Mariner je aktuelnom šampionu pravdu delio u u pobedi nad Noričom od 2:1 u februaru.

Meč sezone u Premijer ligi, između Mančester sitija i Mančester junajteda igra se u ponedeljak, 30, aprila na stadionu "Itihad" od 21.00h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve