Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2012.

22:02

Babić: "Voleo bih da Borac ostane"

Trener OFK Beograda Branko Babić rekao je posle pobede nad Borcem sa 2:0 da želi da protivnička ekipa izbori opstanak u Superligi Srbije.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Jako mi je žao što je Borac na rubu ponora. Ja izuzetno volim i poštujem ovaj klub duge tradicije. Došli smo u Čačak da igramo fudbal i sigurno nam je posao olakšao imperativ domaćih fudbalera, kojima želim da do kraja prvenstva obezbede opstanak", rekao je Babić posle meča u Čačku.

Trener domaće ekipe Slavko Vojičić ocenio je da njegovi fudbaleri nisu imali nikakvih rešenja u igri.

"Nismo imali rešenja ni za šta. Ne mogu da verujem kako se pojedinci odnose prema dresu kluba. Ovo su utakmice u kojima se daje više od realnih mogućnosti, ali kod nas toga nema. I ja snosim krivicu, ali je sramota kako naši pojedini igrači igraju. Borićemo se časno do kraja, da pokušamo nemoguće i izbegnemo selidbu u niži rang takmičenja", rekao je Vojičić.

Borac pet kola pre kraja prvenstva ima tri boda manje od Novog Pazara, koji se nalazi na mestu koje obezbeđuje opstanak u Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve