Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2012.

21:28

Prosinečki: "Dobro drugo poluvreme"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle minimalne pobede nad Slobodom da je njegov tim odigrao odlično u drugom poluvremenu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Mislim da je Crvena zvezda igrala iz dva dela. Prvo poluvreme je bilo ispod našeg nivoa, ali je drugo možda i najbolje u poslednje vreme. Napadali smo i stvarali šanse, videla se velika želja kod mojih igrača. Odigrali smo super kvalitetno", rekao je Prosinečki posle meča na stadionu Crvene zvezde.

Trener Užičana Ljubiša Stamenković ocenio je da nije trijumfovala bolja ekipa i istakao da je Sloboda 60 minuta imala imala potpuno kontrolisala utakmicu.

"Mislim da nije pobedila bolja ekipa, pošto smo 60 minuta imali potpunu kontrolu i stvorili nekoliko odličnih šansi. Visok ritam nas je, međutim, potrošio, a bilo je i malo sebičnosti kod mojih igrača u nekim situacijama", rekao je Stamenković.

"Šta da se radi, na kraju je Zvezda iskoristila naš pad koncentracije i postigla gol. Večeras je falio samo šlag na torti, a to je pobeda Slobode, ali čestitam Crvenoj zvezdi", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve