Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2012.

11:05

CZ: Knežević menja Lazovića?

Gotovo izvesno Crvena zvezda će na leto da proda svog najskupljeg igrača Darka Lazovića, a njegova zamena trebalo bi da stigne iz Čačka.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mladi napadač Borca Filip Knežević, koji je svom timu doneo istorijsko finale Kupa, navodno je već boravio u Ljutice Bogdana gde je pregovarao oko transfera u Zvezdu narednog leta.

Knežević je već duže vreme na meti "crveno-belih", spekulisalo se još u januaru da će da stigne na "Marakanu", ali je 20-godišnji Kraljevčanin ostao u Čačku pošto Lazović nije napustio Beograd.

Knežević će najbolju šansu da se dokaže imati upravo protiv Crvene zvezde u finalu Kupa koje je na programu 16. maja, verovatno u Beogradu.

Lazović, koji je u Zvezdu stigao takođe iz Borca, navodno je na meti Pari Sen Žermena, Napolija, Udinezea, Bazela i Olimpijakosa, a njegova cena na fudbalskom tržištu se procenjuje na 3-4 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve