Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.04.2012.

21:24

Abramovič spreman za veliki šoping

Roman Abramovič saopštio je da će svom novom menadžeru dati listu potencijalnih pojačanja i reći da izabere koga želi.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Ruski milioner istakao je da je u letnjem prelaznom roku spreman da izdvoji 247 miliona funti za četiri ključne pozicije – napadača, dva štopera i ofanzivnog vezistu.

Kako navodi "Dejli mejl“ Abramovičevi skauti su poslednjih šest meseci pratili igre potencijalnih pojačanja i napravili detaljan izveštaj, kako bi novi menadžer mogao što lakše da se odluči.

Kao jedno od mogućih pojačanja spominje se hrvatski reprezentativac Luka Modrić, za koga je Abramovič još prošlog leta nudio Totenhemu 40 miliona funti.

Iako nije poznato ko će se naći na klupi Londonskog kluba sledeće sezone, vlasnik Čelsija ne odustaje od namere da podmladi tim.

Abramovič je dodao da će njegov novi menadžer imati poslednju reč, ali da nema vremena za gubljenje.

Osim Modrića na listi najpoželjnijih pojačanja našli su se još Radamel Falkao iz Atletiko Madrida, Napolijev srednjak Ezekjel Laveci i centralni odbrambeni fudbaler Ajaksa Jan Vertonghen.

’Plavci’ su već poslali ponudu Portu za Hulka i kontaktirali Real Madrid oko Gonzala Iguaina.

“Stamford bridž“ bi ovog leta mogli napustiti Didije Drogba, Salomon Kalu i Florent Maluda kojima ističe ugovor, a pod znakom pitanja je Daniel Staridž.

Pet kola pre kraja Premijer lige Čelsi je šesti na tabeli sa 57 bodova, dva manje od Totenhema i četvrtog mesta koje vodi u Evropu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve