Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.04.2012.

19:49

Gigs: Ne smemo da posustanemo

Zvezda Mančester junajteda Rajn Gigs poručio je svojim saigračima da ekipa ne sme da posustane nakon šokantnog poraza od Vigana u Premijeršipu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Neočekivanim porazom u sredu, prvim od januara, Junajted je dozvolio gradskom rivalu da vrati zaostatak na samo pet vodova, pet kola pre kraja.

Na ruku aktuelnom šampionu ne ide ni činjenica da ga 30. aprila očekuje gradski derbi na stadionu rivala Itihadu.Iskusni Gigs upozorava da to ne sme da naruši atmosferu u ekipi.

"Ponekada se dešava da u prvenstvu odigrate loše i izgubite utakmicu. Ali, najvažnije je da se brzo oporavimo od tog poraza i da on ne utiče na naše naredne mečeve", poručio je Gigs.

U naredne dve utakmice Junajted će, uslovno rečeno, imati laganije protivnike, Aston Vilu i Everton. Oba kluba dolaze na "Old Traford", gde baš i nisu beležili dobre rezultate poslednjih sezona.

"Vrlo je važno da osvojimo šest bodova u te dve utakmice. Igramo kod kuće i biće veliki pritisak na nama i zato moramo da sačuvamo pribranost", zaključio je Gigs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve