Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.04.2012.

19:20

Dalgliš: Bolje usmeriti frustracije

Nakon šestog poraza u poslednjih sedam mečeva, ekipa Liverpula nalazi se u velikoj krizi, a ništa na terenu ne pokazuje da bi uskoro mogao da joj dođe kraj.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Redsi" su bili nemoćni i u Njukasl (2:0), a menadžer Keni Dalgliš smatra da igrači i tim moraju bolje da usmere svoje frustracije.

Koliko su protekle nedelje loše uticale na igrače, pokazalo je smarno simuliranje Endija Kerola za penal, te crveni karton Pepea Reine, koji je dozvolio da ga rival lako isprovocira.

"Dobro smo počeli, dobro smo se dodavali i kretali i izgledali smo opasno, ali završili smo meč razočarani i frustrirani, što se videlo na Pepeovim postupcima, budući je zasluženo dobio crveni karton. Nemamo problema s time da ljudi pokazuju svoje razočaranje ili očaj, ali moramo to bolje da usmerimo, nego što smo do sada činili", istakao je Dalgliš.

Škotski stručnjak je prokomentarisao i situaciju u kojoj je Endi Kerol pokušao da iznudi penal, iako nije bilo ni reči o kontaktu sa golmanom Njukasla.

"Nije bio kazneni udarac, ali takođe mislim da je Andi gubio ravnotežu pre nego što je došao do golmana i sve da ga je i prošao, sveedno bi pao. Nemamo problema s nedosuđenim penalom, ali imamo problema s dodeljenim žutim kartonom jer ne mislim da je namerno pokušavao da iznudi penal".

Na kraju, Dalgliš je rezimirao situaciju posle trećeg uzastopnog poraza.

"Moramo naučiti da iskoristimo svoje frustracije i razočaranje i to pretvoriti u nešto pozitivno, jer ako počnemo da uživamo u porazima, tada ćemo imati veliki problem", rekao je Škot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve