Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.04.2012.

18:05

BL: Pobeda Hanovera, remi Šalkea

Fudbaleri Hanovera zabeležili su desetu prvenstvenu pobedu ove sezone pošto su u utakmici 28. kola Bundeslige pobedili Borusiju iz Menhengladbaha sa 2:1 (0:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U duelu četvtoplasiranog i petoplasiranog tima golovima u drugom poluvremenu trijumfovao je slabije plasirani tim.

Hanover je poveo golom Ja Konana u 57. minutu, a dvadeset minuta kasnije osmi gol u dresu Hanovera postiže Senegalac Mame Biram Dijuf. Minut posle gola Dijufa Borusija preko Nortvajta smanjuje prednost domaćina.

Mogao je tim iz Menhengladbaha da stigne i do izjednačenja. Najbolji strelac Borusije Marko Rojs je odlično šutirao u poslednjem minutu meča, ali je golman Ciler intervenisao.

U drugoj utakmici Bundeslige odigranoj u nedelju Šalke je golom Huntelara iz penala u 80. minutu stigli do boda u utakmici sa Hofenhajmom. I Hanover je poveo u prvom poluvremenu golom Sejada Salihovića sa bele tačke.

Šalke naredne nedelje igra revanč meč četvrtine finala Lige Evrope sa Atletikom. Bilbao je u četvrtak u utakmicu koji ste mogli da gledate u direktnom prenosu na televiziji B92 pobedio Šalke u Gelzenkirhenu sa 4:2.

Bundesliga, 28. kolo:
Hanover - Borusija Menhengladbah 2:1 (0:0)
Konan 57, Dijuf 77 - Nortvajt 78
Hofenhajm - Šalke 1:1 (1:0)
Salihović 30p - Huntelar 80p

Rezultate i izveštaje sa ostalih utakmica 28. kola nemačke Bundeslige možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve