Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.04.2012.

13:45

Voša: Dejane odlazi! Da li će?

Zvučna pojačanja, dobra pozicija iza "večitih", najava borbe za trofeje, sve redovno čujemo iz redova Vojvodine pred početak takmičenja, a onda usledi agonija.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Dve blede pobede, dva remija i dva poraza vratila su navijače u realnost, pa se sa tribina "Karađorđa" sve glasnije čuju prozivke na račun trenera i uprave.

Posle 0:0 sa Jagodinom, igrači su ponovo ispraćeni zvižducima, a su se navijači obrušili na upravu kluba i trenera Dejana Vukićevića. Navijači su pokazali šta misle, sa tribina se orilo: "Dejane odlazi"!

Crnogorski stručnjak razume bes navijača, pa je čak i otišao do istočne tribine da zaštiti upravu.

"Što se tiče reči upućenih meni, to je u redu, normalno je da je trener na udaru navijača kad rezultati nisu dobri. Međutim, zasmetale su mi uvrede na račun rukovodstva našeg kluba. Zbog toga sam otišao pred navijače i rekao im da uprava nije kriva što nismo postigli gol, odnosno, da svu krivicu snosim ja i moji igrači", rekao je Vukićević, a prenosi "Sportski žurnal".

Ispred 'lala' je sve manje vremena da se nešto preduzme i popravi sistuacija. Borba za vrh tabele ulazi u poslednju fazu, a sve je bliži i revanš polufinala Kupa.

Vojvodina će verovatno 'preskočiti' Borac kojem je bitnija borba za opstanak, ali sa takvom igrom nema šta da traži u finalu protiv Crvene zvezde ili možda ponovo Partizana.

A igra protiv Jagodine ne hrabri. Samo jedna šansa za 90 minuta igre, kada je Abubakar Oumaru upropastio dobar pas Alamamija Moreire, ne raduje igrače.

Utakmica sa Jagodinom imala je ružnu uvertiru po novosadski tim, pošto im je za sada nepoznato lice kamenom razbio autobus kojim su došli na stadion "Karađorđe".

U sledeće dve nedelje, "Staru damu" očekuju četiri veoma teška duela, prioritet je naravno plasman u fKupa, ali su neophodne i pobede u JSL kako bi igrači vratili samopouzdanje.

U najgorem mogućem trenutku po Vojvodinu u sredu je očekuje gostovanje lideru Partizanu koji polako ulazi u šampionski ritam i samo mu pobede garantuju odbranu titule, po četvrti put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve