Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

20:46

Kolarov "vaspitao" Balotelija

Mančester Siti jedva je izvukao bod protiv Sanderlenda (3:3), golove na Itihadu postigli su Mario Baloteli (2) i Aleksandar Kolarov koji su imali žestok sukob.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Naime, Italijan i Srbin su se u 65. minutu ozbiljno sukobili oko toga ko će da izvede slobodan udarac. Kolarov je prvi stigao do lopte, ali ju je želeo i Mario.

Međutim, Kolarov to nije dozvolio, kapiten Vinsen Kompani je morao da ih razdvaja, a srpski reprezentativac je problematičnom Italijanu samo pokazao da se "prošeta".

Ceo događaj s nevericom je gledao menadžer Sitija Roberto Mančini koji je ranije izjavio da više nema poverenja u Balotelija, zbog konstantnih incidenata.

I dok svi muče muku sa problematičnim Italijanom, izgleda da Kolarov ima rešenje za njegov temperament:



Baloteli nije izgledao srećno posle ovoga, ali mu je verovatno bilo jasno da je naišao na sebi ravnog. Dva igrača su na kraju golovima u poslednjih pet minuta doneli Sitiju važan bod.

To nije prvi put da se Baloteli sukobljava sa srpskim igračima u Premijer ligi. Ovako je prošao u duelu sa kapitenom Junajteda Nemanjom Vidićem:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve