Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

20:01

Katanija i Milan podelili bodove

Fudbaleri Katanije i Milana igrali su nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 30. kola italijanske Serije A.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Lider na tabeli je tako propustio priliku da drugoplasiranom Juventusu pobegne na sedam bodova razlike.

Dobro je tim Masimilijana Alegrija počeo, u 34. minutu poveo je nakon odlične kombinacije Robinja i Ibrahimovića i pogotka Brazilca, a tim rezultatom je i završen prvi deo.

U nastavku je domaćin sa Sicilije zaigrao mnogo bolje, a konačan rezultat postavio je Nikolas Spoli u 57. minutu posle kornera se leve strane. Crno-crveni su do kraja pokušali da dođu do važne pobede, ali nisu uspeli i tako su dali šansu Juventusu da se ponovo uključi u trku za titulu.

U drugoj subotnjoj utakmici 30. kola Parma je neočekivano lako savladala Lacio na svom terenu. Domaći tim veći deo posla završio je u prvih 12 minuta utakmice. Prvo je u šestom minutu Mariga postigao vodeći gol, a prednost je šest minuta kasnije duplirao Flokari. Skaloni je golom u 36. minutu vratio nadu Rimljanima, ali Flokari je 18 minuta pre kraja svojim drugim golom postavio konačan rezultat.

Serija A, 30. kolo:

Katanija - Milan 1:1
Parma - Lacio 3:1

nedelja:

Roma - Novara
Klajari - Atalanta
Leče - Čezena
Fiorentina - Kjevo
Inter - Đenoa
Bolonja - Palermo
Siena - Udineze
Juventus - Napoli

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve