Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

19:00

Stojić: "Potcenili smo Partizan"

Finansijer i prvi čovek Rada Ranko Stojić rekao je da je njegov tim dobio lekciju na Vračaru, jer nije pokazao dovoljno respekta prema Partizanu.

Izvor:

Autor:

Default images

On je posle konferencije za medije u kraćem razgovoru Grantu poželeo sreću u nastavku prvenstva.

"Dobili smo lekciju pošto smo potcenili rivala i na terenu i van njega. Nismo pokazali dovoljno respekta. Protivnik je došao motivisan na osnovu toga što smo mu mi priredili i zasluženo je pobedi", rekao je Stojić.

"Ovo je zaslužena pobeda Partizana, igrali smo loše i nemojte da se iznenadite ukoliko u narednim utakmicama šansu dobiju juniori", poručio je Stojić.

"Ja sam se nadao da sam neke stvari u klubu doveo u red, ali sam se očigledno prevario jer rival nije respektovan ni na terenu ni van njega, a reč 'respekt' stoji već sedam godina u svlačionici, prema rivalu, medijima, protivnicima i svima", kazao je finansijer Rada.

Rukovodstvo Rada smenilo je portparola Vladimira Savića zbog upućene šale na račun trenera Partizana Avrama Granta. Savić je pozivajući novinare na konferenciju za medije poslao poruku u kojem se pita "da li će legenda Milvola postati šesta Zvezdina zvezda".

"Odlučio sam da smenim portparola Savića sat vremena nakon što sam saznao šta je uradio", potvrdio je Stojić.

Sada već bivši portparol Rada, na taj način je aludirao na transparent kojim su navijači Milvola 2011. godine ismevali Granta, koji je tada sa Vest Hemom ispao iz Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve