Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.03.2012.

22:04

Koutinjo 'iskopirao' Ronaldinja

Veoma retko možemo da vidimo kako neki igrač slobodan udarac izvodi po zemlji, a još ređe da on završi u golu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Međutim, ono što je legendarni Ronaldinjo učinio u dresu Barselone daleke 2006. godine, u nedelju je ponovio fudbaler Espanjola, njegov zemljak Felipe Koutinjo.

Brazilac je računao da će igrači u 'živom zidu' refleksno skočiti kada on šutne loptu, to se i dogodilo, pa ju je on poslao po zemlji savršeno precizno uz stativu.

Međutim, atrektivan pogodak Koutinja u 24. minutu nije pomogao timu iz Barselone da osvoji bodove proteklog vikenda. Malaga je kao gost slavila sa 2:1, pogocima Van Nistelroja i Demikelisa 15 minuta pre kraja.



Koutinjo je 'iskopirao' zemljaka Ronaldinja koji je pre šest godina učinio istu stvar, mada sa nešto veće udaljenosti i to protiv Verdera u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve