Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.03.2012.

18:22

Jovanović: "Mali klub, veliko srce"

APOEL je mali klub, ali sa velikim srcem, rekao je trener te kiparske ekipe Ivan Jovanović.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski stručnjak je na mediteranskom ostrvu napravio čudo i uveo totalnog autsajdera u četvrtfinale Lige šampiona, gde ih čeka Real Madrid.

Jovanović kaže da njegovim fudbalerima u četvrtfinalu Lige šampiona protiv madridskog Reala ni savršeno odigrana utakmica ne može da garantuje povoljan rezultat.

"Real je veliki izazov, uveren sam da će moji igrači pružiti partiju na gornjoj granici limita, ali ni to možda nije dovoljno", rekao je Jovanović na konferenciji za medije u Nikoziji.

On je dodao da je izvesno samo da će fudbaleri APOELA mnogo toga naučiti u dvomeču sa Realom.

"Mi smo u evropskim razmerima mali klub, ali imamo veliko srce. Imam puno poverenje u moje igrače i spremnost da ponovo urade nešto što nikad niko pre njih nije uspeo", poručio je Jovanović.

APOEL je prvi kiparski klub koji je došao do nokaut faze Lige šampiona, nakon što je bio pobednik grupe u kojoj su bili Zenit, Porto i Šahtjor, da bi potom u osmini finala eliminisali francuski Lion.

U Nikoziji vlada prava euforija, stadion GSP, kapaciteta 23.000 mesta odavno je rasprodat, a u ponedeljak je čak 6.000 navijača ostalo bez prilike da kupi ulaznicu.

Prva četvrtfinalna utakmica Lige šampiona APOEL - Real igra se u utorak od 20.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve