"Plava unija" za čistiji Beograd

Navijači OFK Beograda okupljeni u Plavu uniju će u sredu, 28.marta na Adi Huji saditi drveće i baviti se podizanjem ekološke svesti građana.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Akciji, koja će se odvijati između 12.30 i 13.30 prisustvovaće fudbaleri i čelnici kluba, kao i predstavnici relevantnih gradskih i državnih institucija.

U sklopu akcije “100 sadnica za 100 godina kluba” navijači će iscrtati ekološki grafit na starom i negativnim porukama ižvrljanom zidu na Adi Huji, a grafit će pozivati ostale mlade ljude na ekološko delovanje.

Akciju zajedno sa Plavom unijom organizuje udruženje građana KULA, uz podršku JKP Gradsko zelenilo i kluba OFK Beograd.

“Sto stabala su trajni poklon navijača, članova “Plave unije” Beogradu, i trajno će poboljšati opštu ekološku sliku grada, a i večno će podsećati na veliki jubilej velikog beogradskog kluba”, navodi se u saopštenju Plave unije.

Svi građani, ljubitelji kluba, ljubitelji svoje okoline, mogu se priključiti akciji sađenja. U toku akcije, građani će moći i da kupe sadnice za dalje sađenje, da tako pomognu akciju i ostave večni poklon Beogradu.

Cena jedne sadnice je 2.500 dinara (dve i po hiljade dinara). Uz drvored će biti postavljena tabla sa imenima firmi, udruženja i pojedinaca koji su pomogli akciju.

Fudbal

Inter otpustio Ranijerija

Milanski Inter otpustio je trenera Klaudija Ranijerija samo dan nakon što je predsednik ’neroazura’ Masimo Morati rekao da će Italijan ostati do kraja sezone.

Fudbal ponedeljak 26.03. 23:03 Komentara: 22
strana 1 od 2 idi na stranu