"Plava unija" za čistiji Beograd

Navijači OFK Beograda okupljeni u Plavu uniju će u sredu, 28.marta na Adi Huji saditi drveće i baviti se podizanjem ekološke svesti građana.

Izvor: B92
Podeli

Akciji, koja će se odvijati između 12.30 i 13.30 prisustvovaće fudbaleri i čelnici kluba, kao i predstavnici relevantnih gradskih i državnih institucija.

U sklopu akcije “100 sadnica za 100 godina kluba” navijači će iscrtati ekološki grafit na starom i negativnim porukama ižvrljanom zidu na Adi Huji, a grafit će pozivati ostale mlade ljude na ekološko delovanje.

Akciju zajedno sa Plavom unijom organizuje udruženje građana KULA, uz podršku JKP Gradsko zelenilo i kluba OFK Beograd.

“Sto stabala su trajni poklon navijača, članova “Plave unije” Beogradu, i trajno će poboljšati opštu ekološku sliku grada, a i večno će podsećati na veliki jubilej velikog beogradskog kluba”, navodi se u saopštenju Plave unije.

Svi građani, ljubitelji kluba, ljubitelji svoje okoline, mogu se priključiti akciji sađenja. U toku akcije, građani će moći i da kupe sadnice za dalje sađenje, da tako pomognu akciju i ostave večni poklon Beogradu.

Cena jedne sadnice je 2.500 dinara (dve i po hiljade dinara). Uz drvored će biti postavljena tabla sa imenima firmi, udruženja i pojedinaca koji su pomogli akciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu