Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.03.2012.

23:51

Smiljanić: "Kvalitetniji smo"

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da su on i njegovi saigrači svesni da su bolji od rivala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Očekujem da polufinale rešimo već u prvoj utakmici jer pobedom na 'Marakani' faktički obezbeđujemo prolaz. Svesni smo da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu. Zvezda je u nekom naletu, ali mi gledamo sebe i ako budemo dobro odigrali pobedićemo".

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je bitno da njegova ekipa odigra disciplinovano i agresivno da bi napravila dobar rezultat pred revanš meč.

"Gol protiv Crvene zvezde je najlepši osećaj koji fudbaler Partizana može da doživi. Meni je bitno da odigramo disciplinovano i agresivno i napravimo dobar rezultat za revanš".

On je dodao i da protivnik igra nadahnuto u drugom delu sezone, ali da to nije presudno za derbi gde je potrebna posebna inspiracija.

"Zvezda ima četiri pobede iz četiri utakmice u prolećnom delu, mi se polako vraćamo u formu, ali u derbiju to nije bitno, već odredjena inspiracija pojedinca ili ekipe", rekao je kapiten Partizana.

Golman crno-belih Vladimir Stojković istakao je da se za derbi priprema kao i za svaku drugu utakmicu, a Stefan Babović je izjavio da se nada atraktivnoj utakmici.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije igra se na stadionu Crvene zvezde u sredu u 19h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve