Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.03.2012.

18:21

Lazović: "Debitanti nisu problem"

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović smatra da veliki broj debitanata na “večitom derbiju” sa Partizanom neće uticati na igru ‘crveno-belih’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Oni imaju dobru i iskusnu ekipu, sastavljenu od odličnih pojedinaca. Mi smo mlad tim, sastavljen od odličnih igrača. Ne smatram da će eventualno veliki broj debitanata u našoj ekipi biti problem za našu igru. Sve su to momci koji poznaju srpski fudbal, znaju šta je derbi i kolike i kakve benefite nosi sa sobom”.

Lazović se nada i svojoj dobroj igri.

“Istina je da na nekim prethodnim derbijima nisam bio na visini zadatka. Verujem da ću sada biti mnogo bolji i da će navijači biti zadovoljni mojim izdanjem. Obećavam da ću ostaviti srce na terenu”.

Desnokrilni napadač Zvezde kaže da je ključ pobede u strpljenju, maksimalnom zalaganju i koncentraciji i dodaje:

“Ne treba da zaboravimo de se u sredu igra samo prvo poluvreme i da će se finalista odlučivati u revanšu na stadionu našeg rivala. Zato je još bitnije da ostvarimo dobru zalihu, što bi bila bilo koja pobeda, kako bismo se mirnije spremili za uzvratnu utakmicu. Tenzija u velikom klubu kao što je Zvezda uvek postoji. Zato moramo da budemo hladne glave i da taj pritisak kanališemo u pozitivnu energiju i ozbiljan pristup meču. Ako to uradimo i ispoštujemo zamisli stručnog štaba, ne sumnjam da ćemo ostvariti pobedu koju svi toliko želimo”.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu od 19 časova na 'Marakani'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve