Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2012.

19:38

Mekses: "Ibri i meni se sviđa PSŽ"

Fudbaler Milana Filip Mekses rekao je danas da ne bi imao ništa protiv da jednog dana zaigra za PSŽ,a sa njim se slaže i njegov saigrač Zlatan Ibrahimović.

Izvor:

Autor:

Default images

Mekses je u Milan prešao prošlog leta iz Rome.

"Postoji mnogo igrača koji su zainteresovani da zaigraju u PSŽ-u, ima i velikih imena. Čak mi je i Zlatan rekao da bi se pridružio Parižanima ako jednog dana napusti Milan. Ni ja ne bih rekao ne u budućnosti", rekao je Mekses radiju Monte Karlo.

Reprezentativac Francuske istakao je da bi na žrebu za četvrtfinale Lige šampiona želeo da "roso-neri" dobiju Olimpik iz Marseja.

"Imamo odredjene želje pre žreba. Bilo bi lepo da izbegnemo Barselonu, Real Madrid i Bajern Minhen. Ne želim da lažem, Olimpik bi bio dobar žreb za nas. Ne kažem da bi protiv njih bilo lako, ali su najbolji protivnik da nastavimo takmičenje u Ligi šampiona", kazao je Mekses.

On je rekao da će odsustvo njegovog zemljaka i igrača Barselone Erika Abidala sa Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini uticati na moral reprezentacije.

"Zaista sam tužan, ali, s druge strane, postoje mnogo ozbiljnije stvari u životu od fudbala. Ako ne bude igrao na EP, to će biti veliki udarac za nas, ali mi pre svega razmišljamo o njemu. Njegovo iskustvo, ono što donosi timu, mentalitet, gubimo sjajnog igrača, nisam to očekivao", izjavio je iskusni štoper.

Abidal će morati da ide na transplantaciju jetre zbog čega će najverovatnije propustiti Evropsko prvenstvo koje se održava na leto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve