Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2012.

15:44

Rosicki odbio milione zbog Arsenala

Kapiten fudbalske reprezentacije Česke Tomas Rosicki izjavio je da je odbio nekoliko višemilionskih ponuda kineskih i ruskih klubova kako bi ostao u Arsenalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Bilo je zabavno kada su počele da stižu unosne ponude, malo mi se zavrtelo u glavi, ali Arsenal je bio moj prioritet. Nekoliko dana sam razmišljao i shvatio da novac nije sve u životu i drago mi je što ću nastaviti da sarađujem sa 'tobdžijama", rekao je Rosicki.

Rosicki je u Arsenal došao 2006. godine iz Borusije Dortmund, ali je tek ove sezone uspeo da se izbori za mesto standardnog prvotimca.

"Teško je kada igrate jednom u dve nedelje. Znam da ne mogu uvek da budem u prvoj postavi, ali za svakog igrača je važan ritam i da češće bude u timu", dodao je Rosicki.

Češki fudbaler je na 29 utakmica postigao dva gola za Arsenal, dok je za nacionalni tim odigrao 85 utakmica i postigao 20 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve