Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2012.

10:32

Ivanović: "Verovali smo u pobedu"

Srpski fudbaler Branislav Ivanović, junak Čelsijevog trijumfa u revanšu osmine finala Lige šampiona protiv Napolija, rekao je da je najzaslužnija vera u uspeh.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

"Imali smo dobar osećaj uoči meča, jer smo verovali da možemo do trijumfa. Zato smo i krenuli snažno od prvog minuta", rekao je Ivanović.

On je konstatovao da je pogodak Drogbe u prvom poluvremenu dao dodatni pozitivan impuls celoj ekipi.

"Gol u prvom poluvremenu nam je još više podigao samopouzdanje. U tim trenucima ekipa shvati da je na dobrom putu i još više počne da veruje u konačan uspeh. U nastavku smo zaigrali još jače i uspeli da prodjemo dalje, a to nam je bio najvažniji cilj", istakao je Ivanović.

Čelsi je savladao Napoli rezultatom 4:1, a odlučujući gol postigao je srpski reprezentativac u 105. minutu. Engleski mediji u superlativima pišu o igri srpskog defanzivca, koji je, kako se navodi uspeo da "zatvori sve što je trebalo u odbrani", a u ofanzivi je igrao kao da je čitav život napadač.

Posebno se ističe njegova fenomenalna reakcija kod odlučujućeg pogotka, kada je u poslednjem minutu prvog produžetka snažnim udarcem sa deset metara "pocepao" mrežu golmana Napolija Masima De Santisa.

Branislav Ivanović do sada je odigrao 27 utakmica u Ligi šampiona i postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve