Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

15:19

Partizan - Sloboda, Javor - Zvezda

U subotu se igraju mečevi 17. kola Jelen Superlige. Partizan dočekuje Slobodu, Zvezda gostuje Javoru, a u Novom Sadu igraju Vojvodina i Metalac.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Ulaz na južnu tribinu stadiona Partizana je slobodan, a žene i roditelji sa decom mogu besplatno na bilo koju tribinu.

Aktuelni šampion, koji je u prvom delu prvenstva poražen u Užicu sa 2:1, pokušaće da održi prednost od osam bodova u odnosu na Zvezdu, a Sloboda da nastavi borbu za četvrto mesto i izlazak na evro scenu.

Trener Užičana Ljubiša Stamenković rekao je da će njegova ekipa pokušati da ponovi uspeh iz prvog dela prvenstva.

Crvena zvezda gostuje uvek neugodnom Javoru u Ivanjici. Trener Robert Prosinečki rekao je da neće biti lako, ali da očekuje pobedu svog tima.

Fdubaler Javora Filip Stanisavljević rekao je da njegov tim može da parira Beograđanima i da je duel sa Crvenom zvezdom uvek motiv više. Javor je 12. na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Vojvodina dočekuje poslednjeplasirani Metalac. Na ovoj utakmici debitovaće i bivši fudbaler Partizana Almami Moreira, koji se oporavio od povrede. Vojvodina je u prvom delu šampionata sa 3:0 lako savaldala Metalac.

Spartak u Subotici dočekuje kragujevački Radnički. Ulaz na stadion je slobodan, a trener domaćih Zoran Milinković rekao je da ekipa jedva čeka meč i šansu da se osvoje prvi bodovi u prolećnom delu šampionata.

Jelen Superliga, 17. kolo:
14.00h BSK Borča – Hajduk
14.00h Smedervo – Borac
14.00h JavorCrvena zvezda
14.00h Spartak Zlatibor voda – Radnički 1923
14.00h Vojvodina – Metalac
14.00h RadNovi Pazar
14.00h JagodinaOFK Beograd
19.00h PartizanSloboda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve