Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

08:43

Ferguson: "Potučeni smo"

Menadžer Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson, smatra da njegov tim može da prođe dalje, ali samo ako popravi igru u odbrani.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

On smatra da je ekipa Atletika zasluženo slavila, najviše zbog toga šro njegova ekipa nije uspela da zaustavi Ljorentea, Markosa i Munijana.

"Potučeni smo. Bilbao je bio bolji tim, veoma agresivan u svim aspektima igre, naročito u napadu i presingu na loptu. Njihov način igre nam je napravio mnogo problema. Svi timovi to rade u gostima, grupišu se na sredini i prave vam problem”, rekao je Škot.

"Kada smo u drugom poluvremenu zaigrali sa tri srednjaka, situacija je delovala mnogo bolje, vratili smo se u igru u ibolje delovali u napadu. Mislim da igra u napadu nije bila problem, već odbrana, zbog čega smo sve vreme bili u zaostatku. Odbrana je bila raštimovana, naročito u prvom poluvremenu”.

Škot kaže da je moglo da bude i mnogo gore po njegov tim.

"Da nije bilo De Hee primili bismo četiri ili pet golova. Bio je fenomenalan, imao bar četiri ili pet sjajnih odbrana”.

Ipak, ni on nije mogao ništa kod prvog gola, ali drugi je postignut iz očiglednog ofsajda.

"Drugi nas je ponovo uzdrmao. Mislim da je bio ofsajd i dag a je sudija poništio, mislim da bismo na kraju pobedili. Verovatno nezasluženo, ali mislim das mo mogli da dobijemo”, rekao je trener Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve