Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.03.2012.

22:08

Savić: "Lakše nego sa Portom"

Defanzivac Mančester sitija i reprezentativac Crne Gore Stefan Savić rekao je da će dvomeč sa Sportingom biti težak, ali da njegov tim može dalje.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

On je još dodao da njegov tim drži sve konce u rukama, ali da ne sme doći do opuštanja ni u Ligi Evrope ni u premijer ligi.

"Očekuje nas jednako teška utakmica kao i protiv Porta. Sporting nije jednako jak, ali nema pocenjivanja. Treba odigrati ozbiljno i mislim da neće biti problema. Biće to teško gostovanje, ali mislim da imamo kvalitet da dobijemo tu utakmicu".

I večiti rival Junajted je uspešan u Ligi Evrope, ali Savić kaže da njegove saigrače više zanima učinak rivala u domaćem prvenstvu.

"Više pratimo njihove igre u Premijer ligi, nego u Ligi evrope. Koncentrisani smo na svoju igru u LE i domaćem prvenstvu. Oni su ti koji moraju da motre na nas i naše rezultate. Oni čekaju naš kiks, a mi smo svakom pobedom sve bliži trofeju", rekao je Savić.

U narednom kolu Siti gostuje Svonsiju, a Junajted dočekuje Vest Bromvič Albion.

"Očekujem pobedu, jer nemamo pravo na kiks. Junajted ima samo dva boda manje od nas, tako da do tog derbija moramo da dobijemo sve utakmice. Meč sa Junajtedom će odlučivati o tituli", rekao je Stefan Savić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve